Header Ads

Aivar, aeg on lahkuda!



Aeg on jõudnud nii kaugele, et enam ei lasta vutimeeste vutimeelset sõnumit staadionile. Seda võiksid näha tuhanded inimesed läbi telerite. Seda kõike, miks nii tehti ja kuidas kõik juhtus saate lugeda eksklusiivslet vutielust, sest see sissejuhatus peab külvama pinget ja rääkima võimalikult vähe, mis juhtus et sina kallis lugeja näeks minu olematuid reklaame ja veedaksid siin võimalikult kaua aega.


Pikalt keerutamata asja tuumani jõudes - Aivar, aeg on lahkuda! Meil ei ole sind vaja. Eesti jalgpall vajab värskendust. Meie kui vutifännid oleme väsinud mugavustsoonis olevatest struktuursetest nuppudest, kes ei suuda kastist välja mõelda. Reaalsus on see, et valdav enamusel liidu töötajatest on raske oma arvamust välja öelda, sest sellega lihtsalt ei arvestata. Kaua sa jaksad ennast väljendada kui sinu ideid kuulda ei võeta?

Härraste tänane aktsioon ei oleks ilmselt liiga palju tähelepanu tõmmanudki aga tekkisid mõned väga süstemaatiliselt ennemgi kordunud mustid, kus antud loo kirjelduses olnud plakatiga ei lastud tosinat vutifänni staadionile põhjusega, et tegu on poliitilise plakatiga. Antud keelu andis G4S turvaülem, kelle nimi seekord jäi tuvastamata. Antud olukorraga mitte rahulolevana pöördusid vutifännid pisut eemal olnud liidu pressiesindaja poole, kes oli just lõpetamas miskit videosalvestust ( eeldatavasti andis selgitusi isolatsiooni kohta) paraku temal ei olnud/saanud selle kohta, konkreetset arvamust olla kuna ei ole piisavalt pädev inimene.

Nonii. Siis tulema mängu peakorraldaja juurde. Kert Küttis . Sinu nimi vajab kindlasti rasvast tähelepanu, sest äkki google algorütm paneb sinu kolme kuu pärast selle artikli valguses esile. Kui sa lubad kohale tulla fännide juurde, et asi üle vaadata ja mitte poliitiline sõnum ehk staadionile lubada ja lased neil 20+ minutit oodata peale mitmeid lubadusi kohale ilmuda ning seda ei tee on pisut piinlik.

Kui sa lõpuks kohal ei ilmu ja lähed lihtsa lahenduse peale välja, et me ei luba seda staadionile jätab see küsimärgid õhku. Kas plagu sloganiga "Pohlak on kuningas" oleks saanud jaatava vastuse. Kas 10 mängu ilma võiduta aga Eesti võitleb lõpuni oleks saanud jne. Laske fännidel staadionilt oma meelsust avaldada kui see meeldib või mitte.

Eesti jalgpalli süsteemsetest probleemidest on räägitud siin viimasel ajal palju. Kui härra Pohlakule ca 30 aastast ei piisa, et oma protsesse läbi viia siis, kust peaks täna tekkima usk et järgmise 10 aasta jooksul inimene suudab. Me räägime siin väga konkreetselt oma isiklike huvide pealt kasu lõikamisest. 

Me peame asju praegu muutma! Me ei saa oma uut põlvkonda raisku lasta seda jama uskuma jäädes. Tavaline inimene ei tule ennem jalgpalli toetama kui ta näeb, et asjal on tõesti ilmet. Meil on vaja süsteemset reformi, kus arvamusi mida välja pakutakse ka kaalutakse. Meil on vaja A-koondist, kus järele tuleval põlvel on kindel siht ees kuhu ta peaks jõudma. Meil on vaja särtsu ja kindlasti uut verd liidu presidendi näol. Aivar - aeg on minna sa oled viinud meid Euroopa Häbiplekiks!

Aivar Pohlak, tuuluta oma ruumid. Ava uks ja astu üle läve. Käes on lahkumise tund, aeg on lahkuda!




Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.