Header Ads

Vutielu alustab!

 

Eesti koondis on põhjas. Eesti klubijalgpall on põhjas. Eesti jalgpalli suurim vutiportaal Soccernet ei julge kirjutada asju ausalt ja otse. Töötab inimeste vastu, kes teda üles aitasid. Töötab inimeste vastu, kes aastast aastasse on käinud nii koondist kui klubivutti vaatamas. 

Leiame, et on ideaalne aeg alustada ka mõnusalt vabameelset jalgpallijuttu, mis ei piirdu ühe klubi või ühe suure liidri mõtetega vaid näeb ka suuremat pilti. Leiame, et Eesti jalgpallielus võib olla ka teisi mõtteid, mida võib julgelt välja öelda, sest see on edasiviiv jõud. Kahjuks praegu on tegu suuresti monopoliga.

Meie punt inimesi ei ole jalgpalliajakirjanikud ega ole ajakirjandusega ka varasemalt kokku puutunud. Võtke seda kui väikest jalgpalliblogi, mis ei pruugi kunagi jõuda mallluka tasemele. Nagu jalgpallis fännidega sõltub ka meie edu teist lugejatest. Sellepärast on meie idee ka teid kaasata ja avaldame teie arvamused meie blogis kui seda vaid teha soovid. 

Nagu ikka ühel alustaval jalgpallilehel ei puudu meil ka ennustuste rubriik, mis ei piirdu ainult Eesti jalgpalliga vaid vaatame, mis toimub ka välismaal. Aga kõike seda step by step. 

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.